В Києві бійцеві АТО вдалося дати відсіч грабіжникам, затримавши при цьому одного з них

Грабіжники погрожували військовому ножем 
Військовослужбовець, який повернувся нещодавно з зони АТО, зумів затримати одного з грабіжників, які напали на нього в Солом'янському районі Києва.
Як повідомили в Нацполіції, він якраз повертався додому, коли до нього звернулася невідома жінка, попросивши сигарету.
"Поки чоловік їх шукав, зразу до нього підійшов невідомий і почав погрожувати ножем. А потім військовий раптово відчув удар пляшкою по голові ззаду. Ще двоє нападників стали бити потерпілого, внаслідок чого він впав у напівпідвальне приміщення. Наносячи удари, зловмисники відібрали у жертви смартфон і гаманець з грошима. Після чого трійця спробувала втекти з місця події", - йдеться в повідомленні.
Однак, чоловік не здався і почав наздоганяти грабіжників.
"Під час переслідування правопорушники зупинялися і знову чоловікові погрожували ножем і пляшкою, втім потерпілий зумів затримати одного з них і викликав поліцію", - розповіли правоохоронці.
Підозрюваним виявився раніше судимий житель Запорізької області, без постійного місця проживання.
"Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Встановлюються всі обставини скоєння злочину. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває ряд розшукових заходів, спрямованих на затримання інших співучасників", - додали в поліції.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в київському метро пасажири спіймали кишенькового злодія.

Related

Гаряча новина 4787188858589147529

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item