З третього поверху по простирадлах: над дівчиною познущався колишній



У Миколаєві колишній хлопець побив дівчину та 3 доби тримав у квартирі закривавлену. 
Вона втекла з третього поверху по простирадлах.
Про це повідомили в прес-службі поліції Миколаєва.
19-річна дівчина звернулась по допомогу до подруги сім'ї. А жінка про ситуацію розповіла рідним постраждалої, які відвезли її до лікарні.
"Зі слів дівчини, того дня вона приїхала додому до свого колишнього хлопця. Запросив, бо хотів налагодити дружні стосунки. Між молодими людьми виник конфлікт через ревнощі. 24-річний хлопець почав лупцювати подругу. Дівчина зазначила, що бив протягом кількох діб. Розсічене чоло зашив їй самотужки звичайними нитками та голкою. Від пережитого вона перебувала у стані напівсвідомості й не мала можливості перешкодити будь-чому. Хлопець сказав подрузі, що мусить бути у нього вдома поки не зникнуть сліди від побоїв. Розбив мобільний потерпілої і зачинив у квартирі. Сам пішов у справах", - повідомляють в поліції.
За даними правоохоронців, потерпіла зв'язала усі простирадла та ковдри з помешкання та спустилась з третього поверху на дах магазину. Злізти їй допоміг перехожий.
Правоохоронці розслідують кримінальну справу - "незаконне позбавлення волі або викрадення людини". Винному загрожує до 5 років тюрми.
У Луцькому торговому центрі підлітки напали та жорстоко побили школярку. У дівчини серйозні травми голови.

Related

Гаряча новина 1461844521168526865

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item