З'явилися подробиці і відео вибуху багатоповерхівки в Сумах

З'явилися версії причин вибуху
3 січня близько 20:45 в житловому будинку в одній з квартир по вул. Металургів стався потужний вибух, повідомила прес-секретар прокуратури Сумщини Наталія Науменко на своїй сторінці в Facebook.
Вибух стався на 6-му поверсі 9-поверхівки, і був настільки потужним, що балконна рама вилетіла на протилежний бік вулиці, а проїжджа частина по вул. Металургів всіяна уламками. На місці працюють рятувальники і працівники правоохоронних органів.
"У Сумах по вул. Металургів в одній з квартир на 6 поверсі багатоквартирного будинку стався вибух. Попередня причина - витік газу. В даний час повідомлень про жертви немає. На місце події негайно виїхав в. о. прокурора області Ігор Сидоренко і керівник Сумської місцевої прокуратури Володимир Ковтун", - написала Науменко.
У той же час користувачі соцмереж повідомляють, що вибух влаштував спеціально господар квартири, і сам, у результаті не постраждав.
"Як повідомив з місця події Володимир Ковтун, вибухом пошкоджено декілька квартир, дві людини в лікарні, жінка пенсійного віку загинула, на жаль", - пізніше додала Науменко.
Як повідомив мешканець будинку по вулиці Металургів, вибух стався в квартирі сумчанина, який перебуває на психіатричному обліку. Нібито господар квартири відкрив газ. При цьому сам він важких травм не отримав, на відміну від сусідів, передає Укрінформ.
За словами очевидців, вибух був сильний – затряслися будинки поруч, осколки і шматки балкона летіли через весь двір. В будинку навпроти у частині квартир посипались вікна. У машин під будинком побиті шибки від осколків балкона.
У самій квартирі знесло частину стін, стелю та підлогу – руйнування видно крізь діри. Повністю зруйнувано балкони з обох сторін квартири, де стався вибух. Люди з під'їзду вибігали з дітьми на руках, хто в чому, – розповідають очевидці.
Будинок знеструмлений, рух транспорту навколо нього перекрили.
Нагадаємо, в результаті вибуху у вівторок ввечері в багатоквартирному будинку в Сумах загинула жінка, дві людини було врятовано з-під завалів.

Related

Гаряча новина 671376044831244109

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item