Екс-глава ВАДА поставив під сумнів проведення чемпіонату світу з футболу в Росії

Річард Паунд вважає, що у Росії можуть забрати чемпіонат світу з футболу Колишній глава Всесвітнього антидопінгового агентства (ВАДА...

Річард Паунд вважає, що у Росії можуть забрати чемпіонат світу з футболу
Колишній глава Всесвітнього антидопінгового агентства (ВАДА) та член МОК Річард Паунд вважає, що чемпіонат світу з футболу буде перенесено з Росії в разі відмови від участі деяких країн.
Як повідомив Паунд в інтерв'ю Р-Спорт, рішення про проведення чемпіонату світу в Росії має стати консенсусом всередині ФІФА.
"Проведення змагань, в тому числі чемпіонату світу з футболу 2018 в Росії, буде консенсусом, досягнутим всередині ФІФА", - запевнив функціонер.
Паунд вважає, що на рішення про проведення Мундіалю в Росії серйозний вплив можуть мати відмови від участі з боку деяких країн.
"Не можна виключати, що деякі країни можуть просто відмовитися від участі на чемпіонаті Росії в разі цієї антидопінгової історії, і це буде початком можливості позбавлення Росії права проведення. Але я далекий від ФІФА, тому мені складно говорити напевно", - сказав Паунд.
Нагадаємо, на цьому тижні національні антидопінгові організації (NADO) з 19 країн закликали усунути російських спортсменів від участі у всіх міжнародних змаганнях, а також відібрати у РФ право на проведення змагань.
Раніше Союз біатлоністів Росії відмовився від проведення етапу Кубка світу в Тюмені після загрози бойкоту. Також Росію позбавили фіналу Кубка світу з ковзанярського спорту.
Раніше Міжнародна федерація бобслею і скелетону (IBSF) вирішила перенести з Сочі чемпіонат світу, який повинен був відбутися в лютому 2017 року.

Related

Спорт 4104863253323836176

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item