У мережі з'явилося скандальне відео з Пашинським


Пашинський з Корбаном обговорювали захоплення влади

Записану телефонну розмову Пашинського і Корбана виклали в мережі.

 
Екс-заступник голови Адміністрації президента виклав у мережу аудіозапис телефонної розмови екс-голови АП Сергія Пашинського з екс-заступником губернатора Дніпропетровщини Геннадієм Корбаном.
 
У записі Пашинський каже про захоплення влади і пропонує Корбану "покерувати країною, щоб вона процвітала".
 
На початку розмови вони спочатку обговорюють якусь людину, а опісля, нібито жартома, Пашинський обіцяє захопити владу, на що Корбан реагує трохи нервово.
 
"Коли ми з тобою захопимо владу, ми з тобою будемо керувати країною, щоб вона процвітала", - заявив Пашинський, на що Корбан попросив його "не говорити такі речі".
 
"Я - друг президента. Ми захопимо владу для президента. І ось цих неотес, які його оточують і набріхують йому, що ми вороги, ми розстріляємо першими. Вони нічого робити не вміють. Навіть красти не вміють!" - обурився Пашинський.
 
 
Нагадаємо, раніше в ГПУ заявили, що Пашинський - фігурант справ щодо розстрілу на Майдані. Також, як повідомляють ЗМІ, 31 грудня депутат від Народного фронту Сергій Пашинський повідомив про напад на нього. Нібито з метою самооборони політик прострелив ногу нападнику, у якого в руках була пляшка.
 
Але чоловік, який постраждав під час сутички з Пашинським, розповів, що нардеп дістав зброю, коли йому ніхто не погрожував, і не робив попереджувального пострілу в повітря.

Related

Політика 8077075932949428919

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item