Нацрада позапланово перевірить телеканал СТБ

Сюжет Битви екстрасенсів викликав обурення у глядачів

Перевірка відбудеться через показ скандального випуску Битви екстрасенсів.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу СТБ у зв'язку з показом програми Битва екстрасенсів виробництва РФ за участю російських військових. Відповідне рішення було прийнято на засіданні ради у четвер, 19 січня.

Як зазначив глава відомства Юрій Артеменко, за цієї резонансної нагоди до регулятора було чимало звернень з проханням перевірити порушення в цій програмі.

"Ми будемо враховувати всі думки - і експертні, й пояснення компанії. Будемо мати на увазі позицію каналу і вжиті ним заходи", - цитує Артеменка прес-служба Нацради.

Після аналізу всіх матеріалів регуляторний орган ухвалить відповідне рішення.

Нагадаємо, 15 січня телеканал СТБ, що належить українському бізнесменові і меценату Віктору Пінчуку, показав програму Битва екстрасенсів за участю осіб у військовій формі - імовірно російських військових і представників ДНР. Один з них відкрито зізнався, що брав участь в бойових діях в Україні.

Глава правління "Міжнародний Медіа Центр-СТБ" Володимир Бородянський перепросив за показ програми і повідомив про звільнення співробітників телеканалу, які допустили її вихід в ефір.

Related

Політика 7721814391510566121

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item