Пентагон спростував заяву росіян про спільні дії в Сирії



Військове відомство США спростувало заяву Міноборони Росії про координацію ударів по позиціях терористичного угрупування "Ісламська держава" в Сирії.
Про це повідомляє DW.
"Міністерство оборони не координує з російськими військовими повітряні удари в Сирії. Вашингтон підтримує контакт з росіянами лише для того, щоб уникнути інцидентів в повітряному просторі", - сказав представник американського оборонного відомства Ерік Пахон.
Офіційний представник антитерористичної коаліції, очолюваної США, Джон Дорріан назвав заяву російського відомства пропагандою.
Міноборони Росії повідомило 23 січня, що російські військові літаки спільно з авіацією міжнародної коаліції під керівництвом США завдали 22 січня авіаудари по позиціях бойовиків ІД. У російському військовому відомстві вказали, що отримали від США "по прямій лінії зі штабу міжнародної коаліції" координати цілей в околицях міста Ель-Баб, серед яких були склади і "скупчення бойовиків з технікою". Після чого два літака ВКС РФ і два літаки сил міжнародної коаліції завдали авіаударів по об'єктах терористів, оголосили в Міноборони Росії.

Related

Події у світі 6116200541196553744

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item