Банки Франції відмовилися фінансувати Ле Пен


Марин Ле Пен

Голова французької праворадикальної партії звернулася за допомогою до зарубіжних банків, у тому числі до Росії.

 
Голова французької праворадикальної партії "Національний фронт" (НФ) Марин Ле Пен звернулася до закордонних фінансових інститутів, у тому числі і до російських банків, за фінансуванням своєї передвиборної кампанії. Про це вона сказала в інтерв'ю французькому телеканалу BFMTV у середу, 4 січня.
За словами Ле Пен, усі французькі банки відмовляються кредитувати її виборчу кампанію напередодні першого туру президентських виборів у Франції, який пройде у квітні 2017 року. На цей момент Ле Пен не вистачає 6 млн євро.
 
"Я подала заявки в європейські банки, англійські, американські і російські. Зрозуміло, я прийму першу-ліпшу пропозицію", - заявила праворадикальний політик, повідомляє DW.
 
За даними агентства Bloomberg, раніше вона планувала взяти позику з фонду мікропартії Cotelec, який контролює її батько Жан-Марі Ле Пен.
 
Раніше сьогодні Ле Пен заявила, що в разі її перемоги на виборах Франція може відмовитися від євро і повернутися до національної валюти - франка. За її словами, країнам, які входять у єврозону, слід ввести систему валютного кошика ЕКЮ, яка існувала в ЄС до введення євро. Ле Пен також підкреслила, що в разі її перемоги на президентських виборах, зовнішній борг Франції буде перерахований у новій валюті.
 
Нагадаємо, згідно з останніми соціологічними опитуваннями, колишній прем'єр Франції Франсуа Фійон переможе Ле Пен на президентських виборах у травні 2017 року.

Related

Події у світі 7461552675508579891

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item