До Землі наближається руйнівний астероїд



У лютому на Землю може впасти астероїд WF9. 
У цьому разі він зруйнує місто або викличе потужне цунамі. Тоді загинуть тисячі людей. Так стверджує астроном Дамір Захарович.
Він переконаний, що астероїд є частиною таємничої планети Нібіру.
Астроном звинувачує NASA у замовчуванні інформації. Нібито науковий центр зафіксував метеорит ще у 2016 році, але приховав інформацію від людей.
У свою чергу NASA назвали доктора Захаровича прихильником теорії змови і самозваним астрономом. У космічному агентстві повідомляли, що 25 лютого астероїд пройде недалеко від Землі - на відстані 52 млн км, діаметр небесного тіла сягатиме 1 км.
Науковий центр наголосив, що астероїд пройде повз Землю і не становить смертельної загрози. Пояснюють, що метеорит не зможе пройти через атмосферу планети.
Також розвінчали міф про Нібіру - прихильники теорії змови вірять, що саме ця планета - її ще називають планетою Х - знищить Землю, передає видання The sun.
Експерти вважають, що астероїд може бути видно з території Великобританії.
25 січня, близько 7 ранку повз Землю пролетів астероїд 2017 BX. Він пройшов в 261 тис. км від Землі і рухався зі швидкістю 26 700 км / год. Його розмір становив 4-14 м. Це другий астероїд, який пролетів повз Землю за останні три тижні.

Related

Цікаво 5199003605181237287

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item