Машину поліції зрешетили кулями і закидали гранатами



Перестрілка з використанням гранат та захоплення заручників сталася 7 січня в селі Новоалександрівка, що в 3 км від міста Дніпро.
Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Криворізької міськради Микола Колесник.
П'ятеро невідомих захопили в заручники господарів будинку. На виклик приїхав екіпаж приватної охоронної фірми. Їх захопили у полон.
"Тоді до будинку під'їжджає керівник охоронної фірми з двома охоронцями і хлопець з відеокамерою. Тільки вийшли з машини, як по них відкрили вогонь на ураження, закидали гранатами. РГД - 5 спрацювала, Ф - 1 "заснула" під машиною. Двоє в реанімації, лікарі борються за їхнє життя. Третій найлегший - наскрізне кульове в руку, куля в животі", - пише депутат.
На виклик приїхала поліція. Але невідомі і по них відкрили вогонь. зрешетили їх авто. Нападників затримав спецпідрозділ.
За життя декількох постраждалих боряться лікарі.
У Дніпрі на центральному проспекті Яворницького працівники одного із банків знайшли підозрілий предмет. Подумали, що вибухівка. Налякані банкіри викликали поліцейських. Евакуювали всіх відвідувачів. За словами правоохоронців, в камері схову з простроченим терміном лежали два пакети, обмотані скотчем. Коли їх розкрили - виявили лише звичайний папір.

Related

Гаряча новина 3641617293070857519

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item