Порошенко обдурив українських військових



Переддень Нового року Петро Порошенко провів у Маріуполі. 
На офіційному сайті президента йдеться про зустріч з військовими прикордонниками, яким він передав броньовану техніку. Про зустріч Порошенка з американськими сенаторами і те, як вони разом вітали наших морських піхотинців.
Крім цього, глава держави під час поїздки в зону АТО вручив державні нагороди військовим. Нагороди за особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.
Нагороджені бійці хотіли встигнути до Нового року на свої позиції. Щоб зустріти свято з побратимами та змінити їх на постах. Не склалося.
"Коли вручав медаль - ризикнула попросити Порошенка про вертоліт. Щоб ми встигли до Нового року повернутися на позиції, до своїх. Вертушку пообіцяли", - каже старший сержант 54-ї бригади Валерія Бурлакова.
Глава держави полетів із Маріуполя у вертольоті.
"А для нас метеоумови раптом виявилися не такі, як треба. Про вертушку ніхто не згадував. Автобус, яким ми могли б виїхати назад, щоб бути на місці за 5-8 годин, теж забрали. До речі, сюди ми приїхали в КрАЗі без опалення, якщо щось, але і його вже теж немає. Сиджу в Маріуполі на аеродромі. Ридаю. Супер. З прийдешнім", - написала у своєму Facebook увечері перед Новим роком Валерія Бурлакова.
Сьогодні 3-го січня, через три доби, Міністр оборони України повідомив про розслідування щодо даного інциденту.
"Обурений діями керівництва штабу АТО, командування ОТУ "Маріуполь" та 54 бригади. Які не забезпечили належної доставки та розміщення військовослужбовців, викликаних з підрозділів для нагородження", - написано на сторінці Степана Полторака у Facebook.
Президент України Петро Порошенко заявив, що 2016 року в зоні проведення АТО на Донбасі загинули 211 військовослужбовців Збройних сил України.

Related

Події в Україні 7543046141715442686

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item