Бойовики атакують приморські рубежі від Водяного до Широкиного



На Маріупольському напрямку бойовики активізувалися на приморських рубежах: Водяне – Лебединське – Широкине.
Про це на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі розповів речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.
"За минулу добу у зоні АТО внаслідок бойових дій загиблих і поранених у лавах українських військ немає", - зазначив він.
Мотузяник розповів, що на лінії від Водяного до Широкиного сталося три чверті усіх обстрілів на Маріупольському напрямку.
"У Водяному та Широкиному відбулося по одному короткотривалому мінометному обстрілу. Також снайпери противника двічі відкривали вогонь у бік українських захисників у цьому районі. Бойовики застосували легке озброєння у Новогригорівці, Гранітному, Павлополі та Талаківці. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбувся 21 обстріл з боку бойовиків",- повідомив Мотузяник
На Луганському напрямку бойові дії тривали вчора переважно в Попаснянському районі.
"Там бойовики відкривали вогонь із станкових протитанкових гранатометів та кулеметів. По одному випадку порушення режиму тиші відбулося поблизу Станиці Луганської та у Троїцькому. В останньому бойовики випустили дві міни калібру 82 мм у бік наших позицій", – уточнив Мотузяник.

Related

Події в Україні 5284049836138191635

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item