Радник Трампа: ЗМІ повинні "заткнутися"

Президент США Дональд Трамп

Стівен Беннон назвав ЗМІ опозицією, яка не розуміє США.

Один з головних радників президента США Дональда Трампа Стівен Беннон в інтерв'ю The New York Times заявив, що ЗМІ в США - опозиційна партія і їм варто "заткнутися".
"ЗМІ повинні бути засмучені і принижені, вони повинні заткнутися і слухати", - сказав Беннон газеті. "ЗМІ - це опозиційна партія. Вони не розуміють нашу країну. Вони і досі не розуміють, що Дональд Трамп - президент Сполучених Штатів", - наголосив Беннон.
На його думку, ЗМІ "на 100%" помилилися, домагаючись перемоги Гілларі Клінтон на президентських виборах і сподіваючись на цю перемогу.
"Цю принизливу ​​поразку вони ніколи не відмиють", - зазначив він. Радник президента додав, що у преси немає "ніякої влади".
Беннон до серпня 2016 року керував сайтом Breitbart News, який, на відміну від переважної більшості ЗМІ, підтримував Трампа. Потім він став ключовим радником передвиборної кампанії Трампа, а зараз займає посаду головного радника зі стратегічних питань в Білому домі.
Раніше повідомлялося, що Трамп і прес-секретар Білого дому Шон Спайсер розкритикували ЗМІ за спотворене висвітлення церемонії інаугурації чесними ЗМІ.

Related

Події у світі 8102380485095375353

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item