Мера Львова Андрія Садового засудили



Львівського мера Андрія Садового апеляційний суд засудив за злочинну бездіяльність.
Відповідне рішення суду оприлюднив 30 січня прокурор області Юрій Квятківський.
"Визнано протиправною бездіяльність виконавчого комітету Львівської міської ради та міського голови Львова щодо незабезпечення закриття Львівського міського полігону ТПВ, проведення його рекультивації та вибору земельної ділянки для створення нового полігону для розміщення твердих побутових відходів Львова, будівництва на ній заводу з їх переробки та сміттєсортувального комплексу. Зобов'язано міського голову міста Львова, звернутися у відповідності до вимог ст. ст. 122, 123 Земельного кодексу України, із відповідним клопотанням в органи, до компетенції яких належить вирішення питання виділення земельної ділянки", – йдеться у рішенні суду.
Побудувати полігон для побутових відходів і сміттєпереробний завод на Львівщині не можуть. Яворівська районна рада заборонила Львівській міській раді будівництво на території району.
27 січня прем'єр України Володимир Гройсман повідомив, що Львівській міській раді надається земельна ділянка 12,5 гектара на території колишнього підприємства "Сірка" для будівництва полігону і сміттєпереробного заводу.

Related

Гаряча новина 5797567580004462479

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item