В Олевському районі Житомирської області після перестрілки посилили заходи безпеки

Місце перестрілки в Олевську
Керівник поліції Житомирської області В'ячеслав Печененко під час зустрічі з жителями Олевська заявив, що після стрілянини, що сталася в цьому місті, в Олевському районі Житомирської області посилено заходи з охорони правопоряку та безпеки.
Для цього у місті та районі працюють бійці спецпідрозділу поліції, повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ.
Печененко також повідомив, що слідчі продовжують працювати із особами, які були госпіталізовані до місцевої лікарні. 
Крім того керівник поліції Житомирщини запевнив, що правоохоронці докладе усіх зусиль, щоб встановити причини та обставини подій у найкоротші терміни у ході об’єктивного та  неупередженого досудового розслідування.
Він також повідомив, що кулі та гільзи, знайдені на місці злочину, підтверджують, що було застосовано травматичну та вогнепальну зброю, а також вибухнула гранати РГД-5. Причому одному з потерпілих, якому вогнепальним пораненням розтрощило кістку, ампутували частину ноги.
Перед цим у поліції заявляли, що конфлікт, внаслідок якого були поранені шестеро людей і одна людина загинула, виник "як на побутовому ґрунті, так і в результаті кримінальних розборок між місцевими жителями і приїжджими із Львівщини".
Після перестрілки в Олевську Житомирської області в місті оголосили план-перехоплення Сирена.
Повідомлялося також, що у Мережі опублікували відео з місця перестрілки.


Related

Події в Україні 6214479887326017375

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item