Журналісту Russia Today загрожує 10 років ув'язнення в США

У Russia Today додалося проблем після інавгурації Трампа

На кореспондента завели справу про участь у масових заворушеннях.

 
Російський журналіст Олександр Рубінштейн телеканалу Russia Today, що висвітлював протести у Вашингтоні в день інавгурації президента США Дональда Трампа, може отримати великий тюремний термін за звинуваченням про участь у масових заворушеннях.
 
"Ми підтверджуємо, що проти нашого журналіста заведено справу про участь у масових заворушеннях. Співробітник зараз на волі. Слухання будуть у лютому. Наразі юристи рекомендують нам утриматися від будь-яких коментарів з цього приводу. Для нас зараз головне - не нашкодити нашому колезі" , - заявили в прес-службі телеканалу.
 
Також повідомляється, що за цим звинуваченням максимальне покарання становить до 10 років ув'язнення і штраф до 25 тисяч доларів.
 
Російського журналіста затримали в США у день інавгурації президента Дональда Трампа. Його забрали до відділку, незважаючи на те, що він показав своє посвідчення.
 
Як повідомляють ЗМІ, Facebook обмежив роботу аккаунта Russia Today напередодні інавгурації Трампа. Канал не міг вести трансляцію на англомовній сторінці у цій соцмережі.

Related

Гаряча новина 6717581561131403327

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item