Дизельний скандал. У США переоснастять Volkswagen 2015 року випуску


Компанія отримала згоду на переоснащення
своїх дизельних автомобілів 2015 року випуску

Volkswagen досяг мирової угоди з американською владою.

 
Німецький автомобільний концерн Volkswagen (VW) досяг мирової угоди з американською владою в рамках врегулювання скандалу навколо умисного заниження даних про вихлопи дизельних двигунів.

Компанія отримала згоду на переоснащення своїх дизельних автомобілів 2015 року випуску з об'ємом двигуна 2 літри таким чином, щоб вони відповідали американським стандартам. Про це повідомили в Каліфорнійській раді з ресурсів атмосфери (CARB) і в американському Агентстві із захисту навколишнього середовища (EPA).
 
Необхідні роботи можуть бути проведені протягом 10 днів у спеціалізованих майстернях. "Це ще один крок на шляху до того, щоб усунути хаос, що виник у результаті шахрайства Volkswagen", - заявила глава CARB Мері Ніколс.
 
При цьому, незважаючи на існуючу можливість направити машини на технічне переоснащення, автовласники за бажання має право прийняти інше рішення і вимагати заміни своїх транспортних засобів.
 
Раніше Volkswagen досяг у США після багатомісячних переговорів домовленості про ремонт і викуп приблизно 80 тисяч дизельних автомобілів із трилітровими двигунами виробництва дочірньої компанії Audi.

Related

Події у світі 7673194347148255142

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item