Оренда Криму на 100 років. Флінну до відставки передали пакет пропозицій

Майкла Флінна передали пакет пропозицій, у тому числі і від українського депутата.

За тиждень до того, як Майкл Флінн пішов з посади радника президента США з національної безпеки, в його офіс був доставлений пакет з пропозиціями про те, як глава Білого дому Дональд Трамп міг би зняти санкції з Росії, пише газета The New York Times.

За інформацією видання, у складанні документа, брав участь депутат Верховної Ради України Андрій Артеменко, член фракції Радикальної партії.

Повідомляється, що документ доставив Флінну особистий адвокат Трампа Майкл Коен. Також у цій справі брав участь діловий партнер Трампа, який, зокрема, раніше сприяв йому в бізнесі на російському напрямку.

У плані, зокрема, містяться вимоги про виведення всіх російських військ із сходу України. Українським виборцям також запропоновано на референдумі вирішити, чи слід здати Росії Крим в оренду строком на 50 або 100 років.

Нагадаємо, радник Дональла Трампа з питань нацбезпеки Майкл Флінн подав у відставку з посади в зв'язку з "наданням віце-президенту та іншим неповної інформації щодо телефонних розмов з послом Росії".

За кілька тижнів до інавгурації президента Дональда Трампа його радник з національної безпеки Майкл Флінн обговорював американські санкції проти Росії, а також сфери можливого співробітництва, з російським послом Сергієм Кисляком.

Related

Події у світі 9045024443286738068

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item