Катастрофа МН17: "Хмурий" прокоментував звинувачення у причетності до перевезення БУКа



Звинувачуваний у перевезенні на Донбас БУКа, з якого в подальшому було збито пасажирський лайнер Малазійських авіаліній МН17 – російський військовий на прізвисько "Хмурий" заперечив свою причетність до катастрофи.
Про це повідомляє російська служба ВВС, яка зв'язалась за допомогою електронної пошти зі вказаною особою.
Ймовірний герой доповіді Bellingcat написав, що вважає таке розслідування "спробою відвести слідство у бік". Співрозмовник також заявив, що на його думку, в доповіді не наводиться жодних доказів.
"Головними факторами у даній справі є два: 1. Хто віддав команду на поразку цілі. 2. Хто стріляв. Ні до першого, ні до другого я не маю ніякого відношення", - заявляє він.
Повідомляється, що "Хмурий" відмовився давати пове інтерв'ю і лише коротко заперечив результати розслідування Bellingcat, які встановили особу військового з позивним "Хмурий", що фігурує у перехоплених СБУ телефонних розмовах бойовиків про транспортування "Буку", з якого збили MH17.
Бук, з якого збили Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines привіз на Донбас Сергій Дубинський. Про це заявляє експертно-журналістська група Bellingcat. Це відставний російський офіцер. Серед терористів він відомий під псевдонімом "Хмурий".

Related

Гаряча новина 3442632755328464157

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item