Азаров і Клюєв шкодують про події 2014-го



Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров та екс-глава адміністрації президента Андрій Клюєв визнали свою провину за події 2014-го року.
Про це пише УП.
"Усі ми, хто перебував поруч із Віктором Януковичем. Усі винні, у тому числі і я... Десь, щось, можливо, не договорив, або змовчав, можливо, щось неправильно порадив... Кожен з нас, хто був при владі, відповідальний за те, що відбулося у 2014 році. Я це визнаю, у певній мірі винні", - заявив Клюєв в ефірі російського телеканалу ТВЦ.
Микола Азаров сказав, що "єдина серйозна помилка - що не зумів жорстко перед Януковичем поставити питання про розгін банди, яка організувала "держпереворот".
Коли в Клюєва спитали, на які кошти він живе у Росії, той відповів, що є забезпеченою людиною, бо "ще до того, як прийшов до влади, займався бізнесом і прийшов з бізнесу".
За його словами, у нього залишилася певна частина бізнесу, яка працює, і він має можливість отримувати себе і свою родину.
Азаров у свою чергу проігнорував питання про свої доходи. Замість цього він заявив, що за три останні роки "жоден український правоохоронний орган не сформулював на його адресу жодного звинувачення".
"Після ухвалення відповідного законопроекту українського громадянства позбудуться Янукович, Азаров, Захарченко, Курченко, Арбузов, Кузьмін та інші адепти минулого режиму. Очільники ДНР та ЛНР та терористи і колаборанти, які зі зброєю в руках виступили проти нашої держави та сприяли агресії РФ. Корупціонери на кшталт Оніщенка-Кадирова, Клюєва які переховуються за кордоном від українського правосуддя"

Related

Політика 171679423760387705

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item