Команда Євробачення-2017 оголосила про свій відхід

Команда Євробачення в Україні заявила про свій відхід

Робоча група пояснила, що її роботу фактично заблокували.

 
Команда, яка працювала над проведенням пісенного конкурсу Євробачення-2017 в Україні, оголосила про припинення роботи над проектом.
 
"Ми, команда Євробачення, для яких цей конкурс став не тільки частиною нашої роботи, але і частиною життя, офіційно повідомляємо, що ми залишаємо цей проект і припиняємо роботу над підготовкою до проведення конкурсу", - сказано в їхній офіційній заяві.
 
Натхненники конкурсу пояснили, що в грудні після отримання підтвердження від Європейської мовної спілки про те, що конкурс відбудеться в Києві, у них відібрали повноваження.
 
"У нас забрали наші повноваження, призначивши нового - фактичного - керівника конкурсу в Україні, якого наділили цілковитим контролем над усіма аспектами Євробачення в Україні", - йдеться в заяві.
 
Зазначається, що це заблокувало роботу команди - і незважаючи на те, що працівники неодноразово зверталися в НТКУ, Держкомтелерадіо і Кабмін, ніщо для вчасної реалізації проекту так і не зрушило з місця.
 
"Запропонована нам нова структура управління конкурсом, відсутність прозорості під час прийняття рішень на ключових напрямках роботи, відсутність юридичних зобов'язань перед залученими до роботи над конкурсом фахівцями, зрив термінів проведення тендерів - усе це, на наш погляд, заважає якісній і своєчасній підготовці до проведення конкурсу в Україні", - підкреслюється в заяві.
 
Раніше стала відома вартість квитків на Євробачення в Україні - від 40 до 200 євро.
 
А минулого тижня АМКУ скасував підсумки конкурсу з продажу квитків на Євробачення-2017.

Related

Гаряча новина 4339961134921411482

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item