В Австрії затримали 22 чеченців

При затриманні правоохоронці вилучили автомат, пістолет і боєприпаси

Стосовно затриманих розпочали попереднє розслідування.

 
Поліція у Відні затримала 22 вихідців із Чечні віком 25-50 років. При затриманні було вилучено автомат, пістолет і боєприпаси. Як повідомили в поліції, масове затримання відбулося напередодні ввечері на острові на Дунаї у північній частині столиці Австрії.

До правоохоронців звернулися громадяни, які вказали на велику групу чоловіків, що зібралася на острові. У відповідь на питання поліцейських вони відповіли, що "прогулюються". Після того, як у одного з чеченців було виявлено зброю, поліція викликала співробітників спецпідрозділу поліції WEGA. Побачивши поліцейських, чоловіки спробували заховати пістолет у сніг. Після проведення обшуку всі чеченці були затримані.
 
Всі затримані допитуються Управлінням кримінальної поліції. Як вказує агентство, стосовно чеченців відкрите провадження за підозрою в порушенні параграфа 246 кримінального законодавства ("Ворожі відносно держави зв'язки").
 
Нагадаємо, нещодавно суд у Польщі заарештував чотирьох чеченців, громадян Росії, підозрюваних у підтримці терористичної організації "Ісламська держава".

Related

Події у світі 5301798327879798268

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item