2 брати зґвалтували неповнолітню у гаражі



У Вінницькій області правоохоронці затримали двох братів 30 і 32 років, які в гаражі зґвалтували 16-річну дівчину.
Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.
В безпорадному стані недалеко від гаража потерпілу виявили місцеві жителі, вони ж і викликали швидку допомогу.
"17 лютого близько 22:30 до Літинського відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що каретою швидкої допомоги до них госпіталізована 16-річна місцева мешканка. Слідчо-оперативній групі потерпіла розповіла, що в гаражному приміщенні її зґвалтували троє чоловіків. З одним з них - 30-річним місцевим жителем, вона була раніше знайома. Саме він близько 16:00 випадково зустрів її на автовокзалі і заманив в гараж, де були ще два чоловіки. За словами дівчини, вони силою змусили її випити горілки, після чого знайомий їй чоловік проти її волі вступив з нею в статеві стосунки. Далі вона знепритомніла, а коли отямилася, то лежала на снігу біля гаража. Потерпіла переконана, що інші двоє чоловіків скористалися її безпорадним станом і зґвалтували", - йдеться у повідомленні.
Зловмисники були встановлені протягом декількох годин, двох з них затримали, вони знаходяться в СІЗО.
Під час огляду гаражного приміщення, де стався злочин, співробітники поліції вилучили речі потерпілої та наркотичні засіб - канабіс. Зараз призначено проведення низки експертиз.
Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування неповнолітньої, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Стаття передбачає покарання до 12 років позбавлення волі.
Нагадаємо, у Франції затримали кількох поліцейських. Їх підозрюють у зґвалтуванні чоловіка кийком.

Related

Гаряча новина 8068594867334510122

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item