У Кремлі не знають, звідки на Донбасі 700 танків

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков

Дмитро Пєсков нагадав, що ДНР і ЛНР це все-таки Україна.

Росія не постачає танки самопроголошеним ДНР і ЛНР, кількість яких досягає 700 одиниць. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає УНІАН.

"Відповісти на питання, звідки там танки, напевно, ви можете з однаковим ефектом запитати і Москву, і Київ, звідки там танки. Тут я не маю інформації, - сказав Пєсков. - Я можу вам сказати, що, природно, не від Росії".

На питання, звідки ж можуть узятися танки, якщо окупована частина Донбасу межує тільки з РФ і Україною, Пєсков сказав: "Це все-таки Україна, це райони, непідконтрольні Києву, але це ж Україна, незважаючи на те, що Київ відкидає ці регіони".

За його словами, треба питати у влади України, чому така ситуація склалася і чому відбувається пробуксовка з реалізацією Мінських домовленостей.

Коментуючи заяви депутата Держдуми РФ Сергія Железняка про можливий приїзд "нових добровольців" з Росії на Донбас, Пєсков зазначив, що "офіційними каналами жодні добровольці туди не потрапляють".

"Разом з тим, природно, що є громадяни Росії, які в добровільному порядку відправляються для захисту людей від агресивних дій ЗСУ", - сказав він.
Як повідомляють ЗМІ, президент України Петро Порошенко заявив, що у сепаратистів Донбасу понад 700 танків, 1250 артилерійських систем, більш ніж 1000 БТРів і 300 систем залпового вогню.

Раніше представник України в Мінських переговорах Євген Марчук заявив, що російських танків на Донбасі зараз більше, ніж в Німеччині і Великобританії разом узятих.

Related

Події в Україні 695413565991821436

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item