Поліцейські організували банду грабіжників



У Кропивницькому затримали учасників організованого угруповання "White Lions" ("Білі леви"), які здійснювали напади та пограбування городян. 
Організаторами банди виявилися два інспектори міського слідчого ізолятора. Одного СБУ затримала, другий знаходиться у розшуку.
Про це повідомляє прес-служба СБУ.
"Члени угруповання, до складу якого входили дівчата, у соціальних мережах знайомилися з потенційною жертвою. Їй призначали зустріч у відлюдних місцях, де інші члени групи нападали на жертву, грабували її, наносили тяжкі ушкодження, вимагаючи на відео зізнання у нібито педофілії. Потім, шантажували, що розмістять відео у мережі Інтернет, вимагали гроші та інші матеріальні цінності. Оперативники спецслужби з'ясували, що для організації своїх дій, учасники спілкувалися між собою в закритій групі однієї з соціальних мереж, організовували зустрічі, обговорювали деталі з вчинення розбійних нападів", - повідомляють у відомстві.
Зафіксовано майже сорок відеороликів, на яких учасники "White Lions" здійснюють групові напади на місцевих мешканців.
Вісьмох учасників угруповання затримали під час розправи над черговою жертвою. Інших розшукують. Відкрито кримінальне провадження.
У Києві затримали поліцейського зі спільником, які вимагали у кишенькових злодіїв хабарі за "кришування".

Related

Гаряча новина 3813710625748669397

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item