Режим НС: відключати світло будуть у семи областях

Відключення світла може зачепити сім областей

Йдеться про Харківську, Дніпропетровську, Київську, Чернігівську, Запорізьку, Сумську і Черкаську області.

 
У семи областях України можуть розпочатися відключення електроенергії у разі введення в енергетиці країни режиму надзвичайного стану, сказано на сайті уряду.
 
Сьогодні Міненерго запропонувало ввести режим надзвичайного стану в енергетиці України через дефіцит вугілля, викликаний блокадою на Донбасі. Цю пропозицію на черговому засіданні розгляне Кабмін.
 
Повідомляється, що за підсумками засідання антикризового енергетичного штабу Харківської, Дніпропетровської, Київської, Чернігівської, Запорізької, Сумської і Черкаської областей доручено провести штаби з надзвичайних і техногенних ситуацій.
 
"Штаби цих областей повинні проаналізувати кризові ситуації, які можуть бути пов'язані з обмеженням енергопостачання", - заявив віце-прем'єр Геннадій Зубко.
 
"У першу чергу, щодо забезпечення населення енергопостачанням і теплом, а також розглянути роботу промислових підприємств, що працюють у безперервному режимі з точки зору добових графіків пікових навантажень", - додав він.
 
Нагадаємо, блокада залізничних шляхів Донбасу, якими поставляється вугілля з ДНР і ЛНР, триває вже третій тиждень. За фактом блокади, як дізнались ЗМІ, порушені чотири кримінальні справи.

Related

Суспільство 8288812832249180848

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item