СБУ відреагувала на дані нардепа про заклики Савченко до держперевороту

Вона нікого не закликала залишати позиції та "йти на Київ", - прес-секретар Савченко
Служба безпеки перевірить інформацію, оприлюднену народним депутатом з фракції БПП Тетяною Ричковою щодо дій народного депутата Надії Савченко.
Про це повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська в коментарі Укрінформ.
"Перевіряємо викладені в заяві Ричкової факти", - сказала вона.
При цьому прес-секретар Савченко спростовує звинувачення Ричкової. За її словами, Савченко в кінці минулого тижня дійсно знаходилася в районі Авдіївки і спілкувалася на блокпостах з військовослужбовцями, але вона нікого не закликала залишати позиції та "йти на Київ", щоб здійснити державний переворот.
Пізніше керівник апарату глави СБУ Олександр Ткачук додав, що відомство має намір провести розмову з народним депутатом Надією Савченко на предмет її відвідування українських військовополонених в окупованому Донецьку, а також перевірити інформацію, озвучену народним депутатом Тетяною Ричковою, пише Інтерфакс-Україна.
Нагадаємо, нардеп Тетяна Ричкова заявила, що нардеп Надія Савченко під час свого перебування на цьому тижні в районі донецького аеропорту підбурювала військовослужбовців покинути свої позиції і йти на Київ скидати владу. Ричкова зазначила, що цей факт можуть підтвердити самі військовослужбовці.
При цьому ЗМІ сепаратистів повідомили в п'ятницю, 24 лютого, про візит Савченко та керівника Центру визволення полонених Офіцерський корпус Володимира Рубана в окупований Донецьк, де вони мають намір зустрітися з українськими військовополоненими.

Related

Політика 1823928364639898744

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item