Семенченко: Учасники блокади Донбасу мають намір заблокувати повідомлення з РФ

Семен Семенченко
Народний депутат України Семен Семенченко заявив, що учасники блокади залізничного сполучення між контрольованими державною владою територіями та окремими районами Донецької та Луганської областей мають намір заблокувати також повідомлення України з РФ, повідомляє Інтерфакс-Україна.
"Ми плануємо розширення по залізничних трасах, за якими до нас завозять продукцію з Росії. По автомобільних трасах це зробити буде важче. Там треба більше людей, і існує велика ймовірність провокацій".
За його словами, в даний час блокада не охоплює лише одне залізничний напрямок, що зв'язує підконтрольну Україні територію і ОРДЛО - проходить через смт Станиця Луганська.
"Залишився один діючий залізничний шлях - заходить на нашу територію в Станиці Луганській і виходить на Валуйки. На сьогодні у нас перекрито всі, крім цього шляху", - сказав Семенченко.
За словами Семенченко, учасники блокади з початку акції заважали проїзду близько 16 тис вагонів. "З початку блокади 16 тис. вагонів не дійшли туди і назад. Ми плануємо перекрити всю торгівлю з Росією, так званими "ДНР" і "ЛНР", - сказав він.
Семенченко також поінформував, що в даний час в блокаді задіяно близько 100 чоловік.
Раніше повідомлялося, що поліція Донеччини запросила Семенченко для надання роз'яснень щодо опублікованого їм фейкового наказу нібито від голови Донецької ОВГА Павла Жебрівського до керівника ГУ НП в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.

Related

Події в Україні 5056621375834652751

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item