У Тимошенко прокоментували зустріч з Трампом



Лідер партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко провела неофіційну зустріч з президентом США Дональдом Трампом.
Народний депутат Сергій Власенко, який супроводжував Юлію Тимошенко під час її поїздки до США, прокоментував обставини вчорашньої зустрічі.
"Зустріч мала приватний характер. Тому ми не можемо розкривати якісь подробиці", - зазначив Власенко.
Також Власенко звинуватив Адміністрацію Президента в поширенні неправдивої інформації з метою "поливати брудом і придумувати абсолютно дурні речі.
"Смішно виглядає придумана в Адміністрації Президента версія, поширювана компанією BGR. Яку найняв Порошенко нібито для просування ідей України. Хоча насправді їхнє основне завдання - поливати брудом опозицію за кордоном і відчищати корупційний імідж Порошенка. Бо якби вони боролися за Україну, вони б підтримували будь-які зусилля, спрямовані на підтримку України. Замість цього вони почали поливати брудом, придумувати абсолютно дурні речі", - додав Власенко.
На прохання журналіста поділитися деталями зустрічі, нардеп зазначив, що є "безліч формальних обмежень".
"Витік стався не від нас. Деталі не розголошуємо, бо є безліч формальних обмежень, які зумовлені приватним статусом зустрічі. На відміну від Петра Олексійовича і його нечесної команди, ми розуміємо, що таке вимоги протоколу. І ми розуміємо, що є багато обмежень. Тому все, що ми могли сказати, ми сказали", - запевнив він.
За інформацією ВВС, Тимошенко чекала Трампа під час молитовного сніданку біля туалету, але Власенко спростував відповідну інформацію.
"Це цілковитий абсурд, сфабрикований Адміністрацією Президента. Перший, хто це розповсюдив публічно, був представник компанії BGR. Він зробив цю заяву до офіційного підтвердження зустрічі Білим домом", - сказав нардеп.
Колишній прем'єр-міністр України, лідер Батьківщини Юлія Тимошенко зустрілася з президентом США Дональдом Трампом. Зустріч відбулася під час молитовного сніданку 2 лютого в Вашингтоні.

Related

Політика 1917752907042450281

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item