СБУ спіймала на хабарі полковників прикордонної служби та Генштабу Збройних Сил

Мета хабара - "замовлення" на проходження військової служби в прикордонних військах
Співробітники Служби безпеки України і внутрішньої безпеки Держприкордонслужби під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили у хабарництві полковників прикордонної служби та Генштабу Збройних Сил.
Про це повідомляє прес-центр СБУ.
Мова йде про отримання $6 тис. неправомірної вигоди. Гроші офіцер Генштабу повинен був отримати за влаштування свого знайомого за хабар для проходження військової служби в прикордонних військах.





Правоохоронці встановили, що до старшого офіцеру відділу забезпечення підготовки військ Генштабу ЗСУ звернувся знайомий, що вирішити це питання.
"Полковник Генштабу зв'язався зі своїм колегою, одним з керівників Головного центру кадрового забезпечення Держприкордонслужби, який оцінив працевлаштування чоловікаи в шість тисяч доларів США. Оперативники спецслужби задокументували отримання полковниками першої половини хабара, і затримали в Києві відразу після розподілу між собою решти суми", - повідомляє СБУ.
Зараз відбуваються обшуки за місцем служби і проживання високопоставлених хабарників.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
Вирішується питання про оголошення посадовим особам про підозру у вчиненні злочину та затримання згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.
Слідство триває.

Related

Гаряча новина 347644832340733416

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item