Київрада хоче розірвати договір оренди на три земельні ділянки, наданих посольству РФ

В Київраді планують в майбутньому облаштувати сквери на цих ділянках
На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування депутати погодили розірвання договору оренди відразу для трьох ділянок, наданих посольству Росії в Україні.
Про це повідомляє прес-служба Київради.
"Ці земельні ділянки були надані у 1998-му році Російській Федерації в користування терміном на 49 років. За одну гривню орендної плати в рік московити мали право будувати нове посольство, консульство і резиденцію посла, або ж здавати їх в суборенду, закладати в банках, або навіть продавати. На щастя, за 17-ть років цим правом вони не встигли скористатися, і тому ми можемо розірвати договори оренди", - цитує прес-служба міськради суб'єкта подання відповідних рішень, депутата Київради Ігоря Мірошниченка.
В інформації зазначається, що мова йде про розірвання договорів оренди земельної ділянки площею 0,197 га на вулиці Спаській,14, земельної ділянки площею 0,3634 га на вулиці Спаській,13-15 і на вулиці Боричів тік, 17, 19, 21 площею 0,3771 га у Подільському районі.
Юридичною причиною розірвання договору оренди стане – нецільове використання земельних ділянок та невиконання умов договорів.
Зазначається, що проекти рішень повинні також розглянути на пленарному засіданні Київради.
Надалі київська влада хоче облаштувати на цих ділянках сквери.
Варто відзначити, що консульський відділ посольства Росії в Україні, який розташований по вулиці Панфіловців, 5, перейменують на вул. Добровольчих батальйонів.

Related

Суспільство 2914918878714351317

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item