Актор театру перерізав горло світлотехнікові



У Тернопільському обласному драматичному театрі ім. Тараса Шевченка актор Віталій Зубченко накинувся після вистави з ножем на світлотехніка Андрія Гурневича. 
Лезо пройшло за кілька міліметрів від сонної артерії. Чоловіка, який стікав кров'ю, знайшли перехожі на вулиці. Викликали "швидку" та поліцію.
Про це кореспондентові розповіли у театрі.
"Вони давно товаришували, були нерозлийвода. Живуть десь поряд один одного, не раз їздили удвох рибалити. Тому ми шоковані таким його вчинком", - розповідає колега потерпілого Микола Блаженко.
У театрі кажуть, Зубченко перебуває на наркологічному обліку за вживання наркотиків. Напередодні нападу його виписали з диспансеру. Того вечора випивав разом із товаришем. А під час сварки порізав його.
"Чоловік вибіг на вулицю. Його знайшли за межами театру перехожі. У нападника в крові виявили 2 проміле алкоголю. Завдав товаришеві 3 колото-різані рани в шию та ногу", - каже Сергій Крета, керівник сектору комунікації ГУНП області.
Постраждалий у лікарні, його стан стабільний. Він перебуває на апараті штучного дихання. Працівники театру збирають кошти на лікування колеги.
За фактом завдання важких тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження. Нападника спершу затримали. Потім на час слідства відпустили під домашній арешт.
У Херсоні жінка зарізала свого чоловіка, захищаючись від його побоїв. Поліцію викликала сама. У скоєному зізналася.

Related

Гаряча новина 4992875690949567164

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item