Як проходить підготовка до "Євробачення" попри проблеми – Кириленко



Підготовка до пісенного конкурсу "Євробачення", який пройде в Україні у травні цього року, відбувається за планом.
Про це повідомив віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко, передає прес-служба Кабміну.
Кириленко зазначив, що для проведення конкурсу уряд виділив 455 млн грн з державного бюджету, а місто Київ – 200 млн грн.
"Незважаючи на низку проблем, які були накопичені за попередній період, сьогодні знайдені ключові рішення, створені умови для ефективного виконання НСТУ всіх завдань у рамках підготовки до Євробачення-2017", - зазначив Кириленко.
Віце-прем'єр наголосив, що в підготовці конкурсу задіяно сотні українських та іноземних фахівців.
"Природно, що протягом підготовки до такої масштабної події в команді НСТУ як суспільного мовника можуть відбуватися певні кадрові зміни. Однак, ніякі персональні рішення не вплинуть на якість проведення Україною пісенного конкурсу Євробачення-2017: подію буде проведено якісно і в повній відповідності з високими стандартами ЄМС і вимогами широкої глядацької аудиторії Євробачення", - заявив Кириленко.
В організаційному комітеті з підготовки до проведення "Євробачення-2017 збираються повністю змінити команду. Причина - організаційний колапс і зрив всіх термінів організації підготовки до конкурсу. Зараз проходить нарада, де будуть прийняті кадрові рішення.

Related

Гаряча новина 9188862729782732293

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item