Політика У МВС пропонують заблокувати "Вконтакте" і "Одноклассники"

Радник глави МВС Зорян Шкіряк пропонує ввести заборону в Україні на російські соціальні мережі "Вконтакте" та "Одноклассники".
Про це він заявив на брифінгу в управлінні Національної поліції Києва, повідомляє "Українська правда".
2017 рік має стати роком захисту інформаційного простору України від впливу російської пропаганди, вважає Шкіряк.
"І одним з перших рішень має стати блокування російських соціальних мереж "Вконтакте" та "Одноклассники", які сьогодні повністю підконтрольні і керуються російськими спецслужбами", - сказав радник міністра.
Він висловив сподівання, що Міністерство освіти також долучиться до цього процесу і через вчителів у школах пояснюватиме дітям шкідливість використання цих двох соцмереж.
"Ми бачимо, що вони ("Вконтакте" та "Одноклассники". - Gazeta.ua) є основними виробниками антиукраїнського контенту, що розповсюджують в інтернеті", - зауважив Шкіряк.
За його словами, російські спецслужби створюють у соцмережах групи із "красномовними патріотичними назвами", які розповсюджують за вказівкою ФСБ заклики, направлені на підрив української державності.
Раніше в СБУ заявляли про адміністрування з території Росії груп у соцмережах з назвами "Патріоти України", "Українська революція", "Всі на Майдан", "Продовження Революції гідності", "Майдан-3", "Ми - патріоти України".

Related

Суспільство 5709639908297797421

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item