Підозрюваний у причетності до "бурштинової мафії" підполковник СБУ вийшов з-під арешту - ЗМІ

Причетний до "бурштинової мафії" офіцер СБУ звільнився з-під арешту
Підозрюваний в причетності до організації злочинного угруповання з незаконного видобутку і торгівлі бурштином підполковник Вадим Федорук звільнився з-під арешту під заставу, повідомляє Цензор.нет з посиланням на джерело.
Згідно з повідомленням, сума застави у розмірі 5,2 мільйона гривень була внесена ще 24 лютого. На свободу офіцер вийшов 27 лютого, зазначив співрозмовник видання. У той же час, нічого невідомо про те, хто вніс заставу.
Федорук підозрюється у скоєнні злочинів, передбачених ст. 255 (створення злочинної організації), ст. 368 (одержання хабара), ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ст. 240 (порушення правил охорони або використання надр) КК України.
Підполковник був затриманий 4 червня 2016 року в ході спецоперації. Разом з ним був затриманий заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик.
15 лютого 2017 року Голосіївський райсуд суд Києва продовжив термін арешту Федорука на шістдесят днів з можливістю внесення застави у розмірі 5,2 мільйона гривень.

Related

Гаряча новина 7747638522209442079

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item