Зниклий безвісти український військовослужбовець знайдений загиблим - штаб АТО

Ілюстративне фото
З початку неділі, 19 лютого, бойовики 41 раз обстріляли позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.
"Загалом зафіксовано 41 обстріл. Один наш військовий отримав поранення. На жаль, військовослужбовець, який вчора вважався зниклим без вісті, загинув", - йдеться в повідомленні.
На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів загарбники обстрілювали Новотроїцьке, Лебединське та Зайцеве. З гранатометів та великокаліберних кулеметів – Гнутове, Павлопіль, Гранітне, Водяне. БМП неодноразово вели вогонь по Широкиному. Протитанкові ракетні комплекси – по Водяному.
На Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів, а також гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали Троїцьке, Авдіївку, Зайцеве, Опитне, Луганське, Новгородське.
"Прохання до всіх громадян, котрі проживають у зоні проведення АТО: у випадках, коли після обстрілів ви виявили уламки снарядів, мін чи інших боєприпасів, у жодному разі не піднімати їх, доки ділянку не оглянуть представники поліції. Без відповідного їх вивчення, фото- та відеофіксації нашій державі важко буде представити їх як докази у міжнародному суді", - сказано в повідомленні.
Раніше повідомлялося, що за минулу добу в результаті бойових дій 9 військовослужбовців отримали поранення і травми, 1 військовий пропав без вісті.

Related

Гаряча новина 3363791130013801680

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item