У Римі за шнурками вирахували грабіжника аптеки



У Римі грабіжника впізнали завдяки шнуркам

Злочинця, який пограбував аптеку, затримали прямо на вулиці через яскраві шнурки, які запам'яталися свідкам.

Грабіжник, який вирішив повторити через шість років грабіж однієї з римських аптек, був звернений до втечі фармацевтом з металевим стільцем в руках замість зброї, передає РИА Новости з посиланням на поліцейське управління столиці Італії.
Повідомляється, що житель Рима, який недавно звільнився після шестирічного терміну, займався дрібним грабежем супермаркетів і аптек. Після невдалої спроби пограбування однієї з них 45-річний чоловік, мабуть, знову відправиться до в'язниці.На відео, опублікованому поліцейським управлінням, якась людина з пов'язкою на обличчі заходить в аптеку, розмахуючи ножем.
Фармацевт стрімко реагує: замикає касу, хапає важкий металевий стілець і завдає бандиту кілька ударів. Також аптекарю допомагає випадковий відвідувач, який накидається на злочинця і валить його на підлогу.
В результаті грабіжник втратив пов'язку і втік з місця злочину, потрапивши в поліцейські орієнтування завдяки камерам відеоспостереження.
Кілька днів по тому його затримали прямо на вулиці через яскраві шнурки, які запам'яталися свідкам під час пограбування.
Злочинець зізнався в злочині. З'ясувалося, що шість років тому він пограбував ту ж аптеку.
Раніше повідомлялося, що в американському Мемфісі чоловік в костюмі Санта-Клауса пограбував банк.

Related

Суспільство 2638550611813859657

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item