Україна представила новий вертоліт на виставці в ОАЕ

Україна представила новий вертоліт на виставці в ОАЕ
Новий вертоліт КТ-112 укомплектований двома двигунами Rotax 914 потужністю 115 к. с.
Державна компанія Укрінмаш, що входить до складу концерну Укроборонпром, представила концепт нового легкого ударного вертольота КТ-112 на виставці iDEX 2017 в Абу-Дабі (ОАЕ).
Про це повідомляє military-informant.com.
Нова модифікація КТ-112УД є поліпшеною версію вертольота КТ-112 Кадет розробки КБ Вертикаль.
Це багатофункціональний, ударний вертоліт з протитанковим ракетним комплексом Бар'єр-В і ракетами класу "повітря-повітря". Призначений для ураження повітряних цілей інших вертольотів або безпілотників.
Згідно з повідомленням, новий вертоліт оснащений двома двигунами Rotax 914 потужністю 115 к. с., що дозволить розвивати вертольоту максимальну швидкість в 200 км/ч.

При повній злітній масі до 1000 кг, вертоліт КТ-112УД буде здатний нести комплекс керованого протитанкового озброєння типу Бар'єр-і ракети класу "повітря-повітря" типу Стріла-2/Голка. Вертоліт також буде оснащуватися кулеметом 7,62 мм.

Експерти відзначають, що функціонал нового українського вертольоту застосовувати для ураження нерухомих і рухомих сучасних броньованих цілей, що мають комбіновану, рознесену або монолітну броню, у тому числі з динамічним захистом, а також малорозмірних цілей типу довготривалих вогневих точок, танк в окопі, легкоброньованих об'єктів та вертольотів.
На своєму стенді на міжнародній профільній виставці в Еміратах Укроборонпром представив макет нового КТ-112.

Як повідомляло НВ, раніше на виставці IDEX-2017 Укроборонпром представив нову модифікацію безпілотного тактичного багатоцільового транспортного засобу Фантом.

Related

Економіка 6547883136150710294

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item