На Майдані мітингують на підтримку блокади Донбасу

Хода до Адміністрації президента

У рупор вигукують антипрезидентські гасла.


У центрі Києва на Майдані Незалежності пройшла акція, організована ОУН і бійцями добровольчих батальйонів - так зване Віче на підтримку блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу.
 
За даними Української правди, біля стели на Майдані зібралося близько тисячі учасників, серед них багато людей похилого віку та молоді.
 
Зі сцени у стели виступають народні депутати з фракції "Самопоміч" Семен Семенченко та Єгор Соболєв, а також позафракційний Володимир Парасюк.
 
"Ми хочемо, щоб нас почув Порошенко. Якщо не почує, то його кар'єра скоро закінчиться", - лине з трибуни, передає Страна.юа. Також звучать погрози на адресу бізнесмена Ріната Ахмєтова.
 
Семен Семенченко, виступаючи на мітингу, заявив, що влада не буде розганяти учасників блокади, поки у Києві триватимуть мітинги - до 22 лютого. А потім, за його словами, у Порошенка вже розроблений план із зачистки активістів, яка, як стверджує Семенченко, відбудеться 23 лютого.
 
 
Також Семенченко заявив, що з понеділка під стелою на Майдані буде встановлено намет, де всі охочі можуть приєднатися до блокади Донбасу.
 
"Ми беремо на себе харчування, проїзд, проживання. Раз на три дні на Донбас ходитиме автобус", - заявив Семенченко.
 
Мітингувальники рушили на вулицю Інститутську у напрямку до Адміністрації президента. У рупор вигукують антипрезидентські гасла.
 
Заходи безпеки в центрі столиці посилено. Крім того, встановлено рамки металошукача на Хрещатику і Європейській площі.

Related

Події в Україні 9144168348264142067

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item