Погоня за п'яним водієм закінчилася стріляниною



Поліцейські з райцентру Сарни на Рівненщині 14 км переслідували п'яного водія без прав з двома пасажирами.
Екіпаж працівників поліції помітили автомобіль, у якому не горіла ліва фара в режимі ближнього світла. На вимогу зупинитися, водій лише збільшив швидкість, пише informator.news.
Іномарка рухалася автодорогою "Городище-Рівне-Старокостянтинів" на шаленій швидкості.
"Автомобіль повернув у село Гута-Перейма і як його знесло на узбіччя. Водій скерував авто на правоохоронця і натиснув педаль газу. Через це поліцейський вирішив вистрелити вгору. Та це не зупинило зловмисника. Після того, як порушник продовжував свої дії, поліцейський вистрілив у ліве переднє колесо, що унеможливило його подальший рух", - йдеться у повідомленні прес-служби поліції Рівненської області.
За кермом перебував 33-річний мешканець села Підлужне Костопільського району. Алкотестер показав, що рівень алкоголю в крові становив 0,52 проміле. Документів чоловік не пред'явив, бо забув удома.
Відомо, що суд позбавив права керувати транспортними засобами. Автомобіль не зареєстрований у встановленому законодавством порядку і незаконно перебуває на території України.
Слідчо-оперативна група транспортний засіб вилучила та доставила на територію Сарненського відділу поліції. Водій іномарки та двоє пасажирів були доставлені до відділу поліції для дачі показів.
На водія склали 4 адмінпротоколи.
З'ясувалося, що правопорушник за останні 3 роки п'ять разів притягувався до адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху..
Зокрема, двічі — за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Related

Гаряча новина 361616648554784757

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item