У Львові чоловік поранив сина співмешканки крізь двері, влаштував стрілянину з вікна і застрелився

Стрілець влучив у лобове скло автомобіля на вулиці
У Львові вранці 27 лютого 46-річний місцевий житель поранив 23-річного сина своєї співмешканки крізь двері їхньої квартири, а потім з вікна власної квартири влаштував стрілянину по автомобілях та вікнах сусіднього будинку.
Коли на місце інциденту прибули правоохоронці, зловмисник застрелився, повідомляється на сайті поліції Львівської області
Повідомлення про те, що з вікна другого поверху одного з будинків по вулиці Академіка Кучера невідомий влаштував стрілянину, надійшло на оперативну лінію 102 о 9:30.
Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, з'ясувала, що зловмисник - раніше двічі судимий за злочини, пов’язані з наркотиками, 46-річний львів’янин. Він стріляв з вікна власної квартири. З'ясувалося, що напередодні він посварився зі своєю співмешканкою, котра проживала разом зі своїм 23-річним сином на першому поверсі у тому ж будинку. 








Зранку він прийшов під її двері з пістолетом іноземного виробництва та кілька разів вистрілив у її двері, поранивши в ногу сина жінки. Після цього зловмисник повернувся у свою квартиру на другому поверсі і здійснив кілька пострілів з вікна, влучивши у лобове скло автомобіля, який їхав вулицею, а також у вікна будинку навпроти.
Коли на виклик про стрілянину прибули правоохоронці та стали вимагати, щоб чоловік відчинив двері, він не виконав їхні вимоги, не виходив на контакт, а пізніше накрився подушкою і здійснив смертельний постріл собі у голову.
Правоохоронці з'ясовують, скільки всього було здійснено пострілів, та звідки у чоловіка зброя. Експертиза також має встановити, чи перебував він у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.
Раніше повідомлялося, що у Львові вночі невідомий чоловік з пневматичного пістолета відкрив вогонь по вікнах лікарні. Він здійснив три постріли у вікна пологового відділення

Related

Гаряча новина 529767580650069816

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item