Зі Львова витісняють службу таксі окупанта


Активісти організацій "Правий сектор" та "Варта-1" закликали "Яндекс.Таксі" припинити роботу у Львові 25 лютого. Про це заявив Керівник "Правого сектору Львівщини" Тарас Бобанич (Хамер).
Про це повідомляє Zaxid.net.
"До 00:00 25 лютого представники компанії мають покинути територію Львівської області", – сказав.
Активісти викликали з різних куточків міста 8 автомобілів на одну адресу. Там рух автомобілів був заблокований. Автівки "Яндекс.Таксі" обклеїли наклейками "Я працюю на окупанта", а самим працівникам та керівництву компанії поставили ультиматум.
Одночасно на YouTube каналі депутата Львівської міськради Ігоря Зінкевича опублікували відео з ультиматумом "Яндекс.Таксі".
"Для нас це не бізнес, це гроші тих людей, з якими ми воюємо. Не хочемо допустити ще одну російську фірму на український ринок. Ми хочемо зупинити це зараз. І тому ми просимо водіїв "Яндекс.Таксі" послухати нас. Оскільки ви не хотіли йти з нами на діалог, то ми виставляємо ультиматум. У нашому місті ми не хочемо, щоб ви працювали і заробляли гроші. Ми знімаємо з себе відповідальність за будь-які дії невідомих нам патріотів, які після 00:00 можуть якось не витримати і проявити агресивні дії відносно ваших працівників і вашої компанії", – заявив представник організації Андрій Романчак.
"Яндекс.Таксі" відмовилися виконувати ультиматум. Пояснили свою позицію 26 лютого.
""Яндекс.Таксі" продовжить надавати сервіс у Львові, адже ми працюємо у повній відповідності із законодавством України. Дивно вішати ярлик "російської компанії" через те, де вона була заснована. "Яндекс" фактично є низкою інтернет-сервісів, які не можуть мати політичних чи будь-яких інших поглядів", – йдеться у повідомленні прес-служби "Яндекс.Таксі".
Керівництво служби проігнорувало вимогу не працювати на території області.
"Автомобілі служби їздять, але зняли маркування. Ми продовжуватимемо відстоювати свою позицію і діятимемо відповідно до чинного законодавства. Зокрема, звернемось до органів місцевого самоврядування, а також правоохоронців із проханням перевірити роботу "Яндекс. Таксі"", - про це розповів Андрій Романчак, інформує Leopolis.news.
Слідом за виходом на ринок американського сервісу замовлення таксі Uber в Україні готується зайти ще один великий гравець - російська компанія "Яндекс.Таксі" - дочірня компанія "Яндексу".

Related

Суспільство 4504601684277377526

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item