Кіркоров закликав бойкотувати Євробачення

Філіпп Кіркоров запропонував пропустити Євробачення в Києві

Співак вважає, що Росію на цьому конкурсі не чекають.

Російський співак Філіпп Кіркоров розчарувався в міжнародному музичному конкурсі Євробачення і закликав не їхати "туди, де нас не чекають". Про це пише Комсомольская правда.
"Після того, що сталося в минулому році, не бачу ніякого сенсу в участі в цьому конкурсі", - сказав Кіркоров.

Він наголосив, що в минулому році "купка якихось рішал" необѓрунтовано поставила "незрозуміло на якій підставі" учаснику від Росії Сергію Лазареву "нулі".
 
"Який сенс брати участь у конкурсі, в якому просто зводять рахунки з нашою країною? Навіщо їхати туди, де нас не чекають?" - зазначив Кіркоров.
 
Тим часом в Росії ще не визначилися з учасником Євробачення-2017. За інформацією ЗМІ, якщо спочатку головним кандидатом на поїздку в Київ вважався Олександр Панайотов, то зараз на розгляді дві кандидатури - переможниця шоу "Голос" Дарина Антонюк й один з колишніх учасників Євробачення, прізвище якого поки що тримають у секреті.
 
Як повідомляють ЗМІ, минулими вихідними визначилися всі фіналісти національного відбору на Євробачення-2017 від України.
 
Нагадаємо, в цьому році Євробачення проводиться в Києві, оскільки в конкурсі 2016 року перемогла українська співачка Джамала. Дати півфіналів - 9 травня і 11 травня. Фінал відбудеться 13 травня.

Related

Гаряча новина 1703639862496351260

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item