Українка дослужилась до висого звання в бразильській поліції


Українка Ізадора Катеренюк стала старшим лейтенантом у складі одного з тактичних підрозділів військової поліції бразильського міста Сан-Паулу.



Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на novynarnia.
"Змалечку я любила ходити на військові виставки, мені подобалась військова форма, маршеві пісні, предмети військового призначення. Батьки часто брали на авіаційні ярмарки, які влаштовували ВПС Бразилії. Коли складала екзамени для вступу у військову академію, випробування проводилось Університетською вестибулярною фундацією (FUVEST). Іспити були надзвичайно важкими: письмовий тест, тест на психологічну та фізичну придатність, останній з яких складався із бігу, плавання, віджимання, абдомінальних вправ та маневреності. Окрім того, усі ми проходили так звану "соціальну перевірку", - розповідає Катеренюк.
За словами дівчини, військова поліція діє безпосередньо на вулицях у прямому контакті з населенням. Цивільна - займається реєстрацією злочинів у відповідних поліцейських округах. Департамент криміналістики (Polícia Científica) - працює в тих випадках та місцях, де вимагається проведення криміналістичних експертиз.
Дівчина народилася в Бразилії. Її батьки - українці.
"Уся моя родина по батьківській лінії – українці. У Бразилії вони жили і до сьогодні живуть у різних містах і селах штату Парана. Пізніше частина родини перебралась до Сан-Паулу. На жаль, наші контакти з прямими родичами в Україні загубились "у часі та просторі". Але мій український дідусь та бабуся завжди дотримувались національних традицій і звичаїв, вдома говорили лише українською".
Довідка: Сан-Паулу – найбільший мегаполіс Південної Америки, друге чи третє за розмірами (залежно від того, як рахувати) місто у світі. За різними даними у ньому мешкає від 14 до 40 млн людей.

Related

Суспільство 3441778504528466452

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item