Організатори блокади на Донбасі перекрили залізницю Ясинувата-Костянтинівка

Залізниця Ясинувата-Костянтинівка заблокована
Організатори блокади на Донбасі ввечері в п'ятницю, 10 лютого, перекрили залізницю Ясинувата-Костянтинівка, повідомляє Штаб блокади на сторінці в Facebook.
Згідно з повідомленням, блокада здійснюється на ділянці біля станції Фенольна.
"Штаб блокади при підтримці Добровольчого руху ОУН заблокував основну магістраль торгівлі на крові і фінансування тероризму Ясинувата-Костянтинівка. Блокада здійснюється на ділянці біля станції Фенольна. В даний час ведуться інженерні роботи та облаштування місцевості", - наголошується в заяві.
Пізніше в штабі блокади повідомили, що не будуть блокувати поїзди, що йдуть через станцію Фенольна, з заводів і підприємств, що знаходяться на підконтрольній території Україні.
"Щоб уникнути можливих маніпуляцій, Штаб офіційно заявляє, що не планує блокувати залізничні потяги, які йдуть через станцію Фенольна, заводів державних шахт та інших підприємств, що знаходяться на підконтрольній території Україні. А також електропоїзд від станції Фенольна до Костянтиновки буде мати вільний шлях до місця свого призначення", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, 25 січня ветерани АТО заблокували залізницю Луганськ-Лисичанськ-Попасна на ділянці Гірське-Золоте для припинення торгівлі з незаконними збройними формуваннями. Учасники блокади заявили, що не будуть пропускати метал, вугілля, деревину, а також промислові партії алкоголю і сигарет.
Пізніше активісти погодилися пропускати вагони з вугіллям за умови посилення контролю над тим, що провозиться на окуповані території.
У свою чергу 26 січня прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом блокування залізниці в Луганській області на лінії розмежування за ч. 1 ст. 279 Кримінального кодексу України (блокування транспортних комунікацій).

Related

Події в Україні 3116583321246134773

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item