У Польщі заявили про "сотні тисяч" біженців з України: у Сеймі вимагають пояснень

Депутат польського Сейму здивований, що в Польщі "сотні тисяч" біженців з України
Депутат Сейму Польщі від партії Громадянська платформа Марцін Свєнціцький звернувся до польського уряду з вимогою пояснити, звідки у Польщі з’явилися "сотні тисяч" біженців з України, передає Європейська правда .
У своєму листі депутат просить до прем’єр-міністра Польщі Беату Шидло надати джерела інформації про те, звідки у віце-прем'єра Матеуша Моравецького дані про кількість біженців з України, бо вони дуже відрізняються від офіційних даних.
"Оскільки ці дані дуже відрізняються від даних Управління зі справ іноземців від січня цього року, за якими у 2014-16 роках до Польщі з проханням отримати статус біженця звернулися 5852 громадянина України, з яких 34 особи його отримали", – пояснив Свєнціцький.
Нагадаємо, віце-прем'єр і міністр розвитку та фінансів Польщі Матеуш Моравецький заявив в інтерв’ю Deutsche Welle, що його країна прийняла "сотні тисяч біженців з України".
"Ми прийняли сотні тисяч біженців з України. У нас зареєстрований мільйон українців. Один мільйон і триста тисяч, якщо говорити точніше", - заявив він.

Related

Суспільство 9125335905220894301

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item