На Донбасі бойовики з нашивками "Новоросії" обстріляли представників ОБСЄ

Цей же патруль СММ ОБСЄ зафіксував порушення режиму тиші бойовиками незаконних формувань ОРДЛО
У суботу, 25 лютого, члени незаконних збройних формувань ОРДЛО здійснили збройну провокацію відносно представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.
Про це повідомляють у прес-центрі штабу АТО.
"Після здійснення патрулювання в Катеринівці два автомобіля СММ ОБСЄ були зупинені невідомою особою в балаклаві і військовій формі з розпізнавальними знаками Новоросія. На питання патруля, хто він і де його командир, чоловік відповів, що командир знаходиться в населеному пункті Первомайськ", — йдеться в повідомленні.
У штабі також повідомили, що з часом з будівлі вийшов ще один озброєний автоматом чоловік і відкрив стрілянину в повітря, після чого патруль Місії сів у машину і виїхав у напрямку населеного пункту Золоте.
Після того, як представники ОБСЄ проїхали 50 метрів, позаду їхніх автомобілів прогриміло два вибухи від гранат.
"Вже на КПВВ Золоте представники СММ ОБСЄ про цей випадок повідомили офіцерові спостережного пункту Гора української сторони Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню. Особовий склад патруля СММ ОБСЄ і автомобільна техніка не постраждали", — уточнили в штабі.
Під час перебування на КПВВ Золоте цей же патруль СММ ОБСЄ зафіксував порушення режиму тиші бойовиками незаконних формувань ОРДЛО. Вогонь вели зі стрілецької зброї в напрямку Первомайськ–Золоте.
Раніше повідомлялося, що перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Олександр Хуг констатував зниження кількості випадків порушення режиму тиші на Донбасі і заявив про нарощування озброєння в районі Станиці Луганській.

Related

Події в Україні 7890282493257205684

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item