СБУ оприлюднила перехоплення розмови ватажків "ДНР", що підтверджують обстріл українських територій з житлових кварталів Донецька

Розмову бойовиків долучать до кримінальної справи щодо діяльності "ДНР"
Служба безпеки України перехопила телефонні розмови колишнього голови так званої "народної ради "ДНР" Андрія Пургіна і депутата "народної ради "ДНР" Тетяни Дворядкіной, які підтверджують, що обстріли бойовиками українських територій велися з житлових кварталів окупованого Донецька.
"Перехоплені розмови легалізовані слідством і будуть долучені до кримінальної справи про створення терористичної організації "ДНР", - сказано в повідомленні прес-центру СБУ.
В ході двохвилинної розмови Пургін в контексті розмови про Гради прямо заявляє: "Від нас тільки летить від нас".


Нагадаємо, чергове загострення в зоні проведення антитерористичної операції продовжується шосту добу. В епіцентрі обстрілів опинилася Авдіївка. За цей час загинули десять українських військовослужбовців.
Під обстріл бойовиків потрапили не тільки позиції українських військових, але і житловий сектор Авдіївки, через що місто залишилося без електрики. Є загиблі серед цивільних.
Наступ бойовиків закінчився невдало, вони були змушені відступити, однак, обстріли Авдіївки з боку НЗФ тривають досі.
У Нацполіції заявили, що з моменту активізації терористів (29 січня) по теперішній час, поліція зафіксувала 64 обстріли Авдіївки та її околиць з різних видів артилерії, в результаті чого троє місцевих жителів загинули і ще дев'ять отримали поранення.

Related

Гаряча новина 7905456602954618718

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item