Житловий сектор Авдіївки знову був під обстрілом

Один із житлових будинків в Авдіївці, у який потрапив артилерійський снаряд

На Донбасі загинув один військовий, ще троє отримали поранення.

 
Житлові квартали Авдіївки знаходяться під артилерійським обстрілом з боку сепаратистів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.
 
"Просто зараз відбувається обстріл Авдіївки. Є принаймні два попадання в житловий сектор. Поранено двоє мирних жителів. Пошкоджено газопровід", - йдеться в повідомленні.
 
Також повідомляється, що сьогодні Авдіївка була багаторазово обстріляна з 120-мм мінометів, танків, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
 
Окрім того, на донецькому напрямку були обстріляні Новоселівка Друга, Зайцеве, Новолуганське і Піски.
 
На маріупольському напрямі противник вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по Водяному, Талаківці, Широкиному і Гнутовому.
 
На луганському напрямку з 120-мм мінометів і протитанкових ракетних комплексів обстріляли Кримське, а з гранатометів - Новоолександрівку і Катеринівку.
 
Загалом станом на 18:00 п'ятниці було зафіксовано 32 обстріли. Троє військових були поранені, один боєць загинув.
 
 
Як повідомляють ЗМІ, у результаті обстрілів на Донбасі за два тижні зруйновано понад 300 будинків - 14 багатоповерхівок і 313 приватних будинків. Такі цифри назвала перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.
 

Related

Гаряча новина 6681044544817111012

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item