Лідера ОУН Коханівського затримала поліція



Поліцейські затримали лідера ОУН Миколу Коханівського та ще 4 членів руху.

Вони повалили поліцейську огорожу на Хрещатику.

Затримання провів начальник патрульної поліції Києва Юрій Зозуля та головний патрульний Нацполіції Олександр Фацевич.

Коханівський повертався з-під адміністрації президента, де брав участь у мітингу учасників блокади Донбасу. Поліцейські відтіснили від АП мітингувальників. Тоді вони рушили по вулиці Грушевського на майдан Незалежності.

У зв'язку з масовими заходами до 3 річниці розстрілу Небесної сотні, вхід на головні вулиці перекритий поліцейською огорожею.

Активісти ОУН повалили одну з таких секцій огорожі біля готелю "Дніпро". Коли вони пройшли на Майдан, їх оточили поліцейські у бронежилетах та шоломах. Відділили 4 найактивніших та лідера ОУН. Затримали та посадили до поліцейського авто.

Інших мітингувальників пропустили на майдан Незалежності.

Крім цього, як розповів в ефірі Громадського.ТВ начальник поліції Києва Андрій Крищенко, затримано п'ятеро мітингувальників. Постраждав один з поліцейських.

Ми самі підносимо патрони терористам. Коли стріляємо у них і параллельно торгуємо з ними", - каже Анатолій Виногродський, координатор Штабу блокади торгівлі з окупантами. 19 лютого керує мітингом та ходою на майдані Незалежності. Учасники прийшли до президента Петра Порошенка з вимогою припинити торгівлю з окупованим Донбасом.

Related

Гаряча новина 2073814492962344808

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item